Bor Mehmet Güleç Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenledi. 



Bor İlçesinin en köklü okullarından Mehmet Güleç Ortaokulunda proje yürütücüsü Fen Bilgisi  Öğretmeni  Özkan Dedeler ve danışman öğretmenlerden  Güler Gümüş, Merve Özdemir rehberliğinde hazırlanan öğrenciler projelerini bugün  sundular.

Öğrencilerin yaptığı 30 adet proje, 10 adet gösteri deneyi ve bilimsel oyuncaklar fuarı gezenler tarafından takdirle karşılandı. 

Mehmet Güleç Ortaokulunun ilk defa gerçekleştirdiği TÜBİTAK Bilim Fuarı hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Hikmet Yayla “Okulumuzda gerçekleştirilen bu fuarda öğrencilerimiz bilgiye ulaşma noktasında çabalarını somut bir şekilde ortaya koymuşlardır. Öğrencilerimizin kendi yeteneklerinin farkına varmaları ve verilen fırsatları en güzel şekilde değerlendirdiklerine inanıyorum. Bu fuarın açılışında  bizleri yalnız bırakmayarak her türlü desteği vermekten çekinmeyen başta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ahmet Sinan Ecer olmak üzere  İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Küçük’e, Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat'a,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin Özüdoğru’ya teşekkür ediyorum.  Ayrıca açılışımızda bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.”dedi
Editör: TE Bilişim