Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencilerine “Araştırma Projesi” ve “Bitirme Tezi” kapsamında, BİLİMSEL POSTER hazırlatıldı.

 

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde “Antrenörlük Eğitimi Projesi”, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde “Araştırma Projesi”  Spor Yöneticiliği Bölümü’nde “Bitirme Tezi” dersleri için poster sunumu yapıldı.

 

Öğrencilerin hazırladığı bilimsel poster sunumlarının kontrollerini, danışman öğretim elemanları ile Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Hazar, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Rüçhan İri, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serkan İbiş, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Berkan Alpay, ”  Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. İ.Ümran Akdağcık, Rekreasyon Bölüm Başkanı Hüdaverdi Mamak ile Misafir Öğretim Üyesi Sakarya Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fikret Soyer tarafından yapıldı.

 

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi”nin uluslararası indekse girmiş, önemli sayıda atıfta bulunulan nitelikli bir bilimsel yayın olduğunu vurgulayan Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Hazar, “Son sınıf öğrencilerimiz okuldaki son sınavlarına girdiler ve sınavların bitiminde Araştırma Projesi dersini her biri başarıyla hazırlayıp gereği gibi sundular. Her birini ayrı ayrı tebrik ederim. Yolları, bahtları açık olsun... Gelecek yıllarda öğrencilerimizin öğrenci kongre ve sempozyumlarına sunum ve posterle katılmaları için alt yapı oluşturuyoruz. Ayrıca misafir öğretim üyesi olarak emek ve katkılarından dolayı Doç. Dr. Fikret Soyer’e, danışman öğretim elemanları ile emeği geçen herkese teşekkür ederim”şeklinde konuştu.


BESYO’dan Mezuniyet Öncesi Poster Sunumu

Posted by Bor Haber on 19 Haziran 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim