Niğde Üniversitesi Rektörlüğü 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği”, “Antrenörlük Eğitimi”, “Antrenörlük Eğitimi İ.Ö.) Eğitim Programlarına ön kayıt ve özel yetenek sınavıyla öğrenci alacak.

Ön kayıt ve özel yetenek sınavları ile öğrenci alınacak eğitim programları kontenjanları ve başvuruda kullanılacak puanlar belli oldu.  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği”, “Antrenörlük Eğitimi”, “Antrenörlük Eğitimi İ.Ö.) Eğitim Programlarına her birisine 22 kız, 32 erkek olmak üzere 60’ar öğrenci alınacak.

“Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği”,  “Antrenörlük Eğitimi”,  “Antrenörlük Eğitimi İ.Ö.) bölümlerine 3’er kız, 3’er erkek milli sporcu alınacağı belirtilirken 2013 YGS-1,YGS-2,YGS-3,YGS-4,YGS-5,YGS-6 puanlarından herhangi birinden  en az Milli sporcularda 140 puan, diğerlerinde 200 puan olacak.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği”, “Antrenörlük Eğitimi”, “Antrenörlük Eğitimi İ.Ö.”  için ön kayıtlar 29 Temmuz 02 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda ise “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği”, “Antrenörlük Eğitimi”, “Antrenörlük Eğitimi İ.Ö.”  bölümlerindeki sınavlar 19 Ağustos 2013 tarihinden sınav bitinceye kadar gerçekleştirilecek.

Ön kayıtlar Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşke Kampüsündeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacak.  Posta ile yapılan başvuralar kabul edilmeyecek.

 

 

Editör: TE Bilişim