Nezihe Tahsin Kitapçı İlkokulu ve Hazım Tepeyran İlkokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler dersini Niğde Belediyesi Meclis Salonunda yaptı.

 

Öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle cevaplayan Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, belediye meclis salonunda ağırladığı öğrencileri yerel yönetimler konusunda bilgilendirdi. Özkan; "Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umudusunuz. Hem sizlere güzel bir gelecek bırakmak hem de Niğde'yi marka şehir haline getirmek için Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey'in başkanlığında gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 
Nezihe Tahsin Kitapçı İlkokulu ve Hazım Tepeyran İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgi edinmek ve yerinde görmek amacıyla Niğde Belediyesini ziyaret etti. Sınıf öğretmenleri Doğan Özbayram ve Gülşah Çavdarlı ile birlikte sosyal bilgiler dersi kapsamında belediyeyi ziyaret eden öğrenciler Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan'a sorular yöneltti. Miniklerin sorularını cevaplayan Başkan Yardımcısı Özkan, belediyenin hem üst yapı projelerini hem de sosyal projelerini çocuklara anlatarak bilgilendirdi. Sosyal Bilgiler dersini Belediye Meclis Salonunda uygulamalı olarak yapan öğrenciler, daha sonra belediyede ki birimleri gezdi.

 
Başkan Yardımcısı Özkan ; "Hedefimiz Niğdelilerin yaşam kalitesini yükseltmektir"


Öğrencilerin sorularını cevaplayan Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, yerel yönetimler olarak tüm çalışmalarının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Özkan "Yaptığınız her işi disiplin içinde yapmanız gerekiyor. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan bu düşünce ile hareket ederek başarısına başarı katmaktadır. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan 2009 yılında göreve geldiğinde Niğde'nin sorunlarını tek tek tespit ederek uzun soluklu ve çözüm odaklı projeler üretti. İnsanların yaşamak zorunda olduğu değil, yaşamaktan keyif aldığı bir Niğde için emin adımlarla ilerliyor. Bir taraftan projeler üretirken diğer taraftan da belediyecilik hizmetlerimizi de kesintisiz sürdürmekteyiz.  Niğde'de park, yeşil alan ve spor kompleksi alanlarını artırarak, vatandaşlarımıza ferah bir nefes alma ve spor yapma imkânı sunmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey'in, çocuklarımız ve gençlerimiz için birçok projesi önümüzdeki zaman içerisinde gerçekleşecek. Belediye olarak tüm çalışmalarımızdaki hedefimiz şehrimizin yaşam kalitesini yükseltmektir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim