Eğitimciler Birliği Sendikası Niğde Şubesi'nde başkan değişmedi. Tek liste halinde gidilen genel kurul seçimleri sonunda Başkanlığa Celalettin Özüdoğru yeniden seçildi.
 
Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi dördüncü olağan kongresini Şehir Lokantası Salonu’nda yaptı. Kongrede konuşan Başkan Celalettin Özüdoğru, “Hayırda yarışınız” düsturu ile hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
 
Bugün tüm Türkiye’de şubelerin genel kurullarının yapıldığını vurgulayan Özüdoğru, “Niğdemizde de aynı heyecanla dördüncü genel kurulumuzu yapıyoruz. Mümbit bir toprağı yeniden sürer gibi soylu bir koşuda tüm enerjimizle hizmete koşmaya hazırlanıyoruz” dedi.
 
Başkan Özüdoğru, Niğde’nin ve Türkiye’nin en büyük ve en yetkili sendikası olduklarını belirterek; “Sendikamızı bu noktalara gelmesinde katkı sağlayan Yönetim Kurulumuza ve üyelerimize; eğitim kurumlarındaki işyeri temsilcilerimizden, genel başkanımıza kadar sendikamızın misyonunu taşıyan ve hizmet üreten arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Kongrede sendikanın yönetim ve denetleme kurulu raporları okunduktan sonra zorunlu organların ve üst kurul delegenin seçimine geçildi. Kongreye Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri H. İbrahim Yaşar, Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahin Mercan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Niğde Şube Başkanları, delegeler ve misafirler katıldı.
Daha sonra yapılan seçimlerde, tek liste halinde seçime giren Özüdoğru yönetimindeki liste yeniden seçilerek güven tazeledi. Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Celalettin Özüdoğru, Hasan Orhan, H. İbrahim Tongur, Vehbi Yurteri, Kürşat Güler, Abdulkadir Küçük, Veysel Aşgın.”
 
Editör: TE Bilişim