Niğde’de 10 yıldır eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi, bu yılın ikinci dönemine yepyeni bir okul olarak girdi. Okul Aile Birliği ve hayırsever vatandaşların desteği ile başta okulun iç boyası, tuvaletleri ve lavaboları olmak üzere bir çok noktada fiziki imkanları iyileştirildi.


Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Koç, yarıyıl tatilinde okulun bazı temel ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli düzenlemeleri yaptıklarını söyledi. Okul Aile Birliği ve hayırsever vatandaşların desteği ile okulun tuvaletleri ve lavabolarının yenilenerek iç boyasının yapıldığını belirten Koç şunları ifade etti: “Başarı konusunda adını duyuran okulumuz temizlik ve düzende de kendini ispatlamıştır. Okulumuzun fiziki imkanlarının iyileştirilmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği’ne ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi, Niğde’de Toplam Kalite Yönetimi Uygulamalarının En Kaliteli Okul kategorisinde 5 yıldır birincilikler çoğunlukta olmak üzere dereceler elde etmişti.

Editör: TE Bilişim