Kahramanmaraş merkezli meydana gelen asrın felaketinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Niğde’de yardım kampanyaları devam ediyor. Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü deprem bölgesine bir nebzede yardımcı olmak ve depremzedelerin yaralarını sarma adına, bölgelerindeki okulların idari amir, öğretmen ve personelleri kapsayan bir yardım kampanyası başlattı.

Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunok, Şube Müdürü Ferhat Dağcı, Altunhisar Halk Eğitim Müdürü Nurettin Ünal, Altunhisar 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Alparslan Gökçe, Mustafa Necati Ortaokulu Müdürü Erdem Aydın, Altunhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Sağlam, İstiklal İlkokulu Müdürü Hüseyin Özdere, Yakacık Cumhuriyet İlkokolu Müdürü Cemal Arslan, Karakapı İlkokulu Müdürü Abdullah Özdemir ile tüm okulların müdürleri, öğretmenler ve çalışan personellerin katkılarıyla toplanan nakdi yardım, Altunhisar Ziraat Bankası Şubesinden AFAD’ın yardım hesabına yatırıldı.

Altunhisar’da 75 adet tarihi eser ele geçirildi Altunhisar’da 75 adet tarihi eser ele geçirildi


Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunok bu kampanyaya katılımlarından dolayı tüm okul müdürlerine, öğretmenlere ve milli eğitim personeline teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim