Niğde Açık Ceza İnfaz kurumu 22 işkolunda çalışan hükümlü ve Memurlara Bulundukları işkolları ile ilgili, en önemlisi kişisel temizlik ve hijyenle ilgili Kurum Sağlık personeli  tarafından eğitim verildi.




Nice (Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu) markası adı altında Modern bir ortamda üretilen gıdaların daha steril bir ortamda üretilmesi için düzenlenen seminere işkollarında çalışan hükümlü ve Memurlar katıldı. Seminerde Kişisel bakım, Vücudumuzda çıkan her türlü hastalığın özelliklede el, ayak, yüz, ağız, ve saç bakımının nasıl yapılması gerektiğini Videodaki örneklerle anlatıldı. Ayrıca işkollarında çalışırlarken üretime uygun Maske, bone, galoş, iş önlüğü gibi üretimlerin daha hijyen ve güvenilir bir ortamda üretim yapılabilmesi için görsel bir sunumla anlatıldı. Eğitimin ardından hijyen eğitimi alan Kurum çalışanları ve hükümlüleri yazılı sınava tabi tutuldular. 

 

Seminerde kısa bir konuşma yapan Kurum Müdürü Murat YILMAZ Kurumun kapasite açısından günden güne büyüyerek gelişmeye devam ettiğini bununla beraber Kurum personelleri ve işkollarındaki hükümlülerin bu tür eğitimleri alarak üretimin daha bilinçli bir ortamda yapılmasının hedeflenerek Kurumda bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyleyerek

Seminere Katılan Kurum personelleri ve hükümlülerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

  

Haber ve Foto: MUSTAFA DİNÇER

 

Editör: TE Bilişim