Rektör Uslu, Mısır’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı Rektör Uslu, Mısır’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın katılımıyla Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tören öğrencilerin aileleri tarafından yoğun bir ilgiyle takip edildi.
Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri temsilen mezun öğrenciler tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başlayan Ant İçme Töreni’nde bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan, Ebelik ve Hemşirelik mesleklerinin önemine değinerek Üniversiteden aldıkları nitelikli eğitimle mezun olan ve yurdun dört bir yanında görev yapacak öğrencileri tebrik etti. 
Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan açıklamalarının devamında ailelerin öğrencilere eğitim sürecinde sağladıkları kıymetli destekler dolayısıyla teşekkür ederek öğrencilerimizin mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Programda açıklamalarda bulunan Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Bağrıaçık konuşmasına mesleki değerlere sahip mezunlar yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek öğrencilerimizin mezuniyetinde emeği geçen tüm personelimize ve Üniversite yönetimimize teşekkürlerini iletti. Güçlü bir sağlık sisteminin oldukça önemli olduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. Nil Bağrıaçık ülkemizde meydana gelen depremde hayatını kaybedenleri anarak ve rahmet dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Tören, Üniversite Konservatuvar öğrencileri tarafından gerçekleştirilen konser, Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizin ant içmesi ve kep atmalarının ardından son buldu.