Niğde genelinde en çok takip dilen Borhaber.net sitemizde muhtar adaylarını tanıtıyoruz... Niğde merkez, Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik, Ulukışla merkez ve belde muhtar adayları ile köy muhtar adaylarını tanıtıyoruz... İrtibat için telefon: 0505 547 74 33  İrtibat için mail adresi; [email protected]

*****

Bor’un sevilen simalarından Hakan Ürünveren, Armutlu Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

Mahallemiz İçin Gönüllerimizi Birleştirelim...

Saygı değer büyüklerim, kıymetli kardeşlerim. Muhtar adayı olduğum mahallemize, sizlerin müsaadesi ve desteği ile çok kutsal bildiğim büyük sorumlulukla emrinizde ve hizmetinizde olacağım.

Bor Armutlu Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Ürünveren, 24 saat kapısı ve telefonu açık bir muhtar olmak için bu göreve talip olduklarını ifade etti. Her zaman mahallenin yanında olacaklarını dile getiren Armutlu Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Ürünveren, “Mahallemizin gün yüzüne çıkmayan sorunlarının çözümü ve gelişiminin daha da hızlanması için muhtarlık yolunda mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum.

Yapacağımız çok önemli güzel projeler var...

Muhtarlık görevini üstlenmek düşüncesi ile aday oldum. Muhtarlık görevini kendime iş, şahsi işlerime destek olarak görmüyorum. Rant peşinde de olmadan, sizlerin hizmetinde en iyi ve verimli bir şekilde kullanmak suretiyle, verdiğiniz sizler kadar kıymetli oylarınızla beni göreve getirdiğinizde sizleri pişman etmeyeceğime şimdiden inanabilirsiniz.





 
Editör: TE Bilişim