Niğde’nin tanınmış esnaflarından ve eski siyasetçilerinden Emin Özdemir  bugün vefat etti.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’in de babası olan Emin Özdemir bundan birkaç gün önce kalp ameliyatı geçirmiş ve taburcu olmuştu. İzmir'de doktor kızının yanında bulunurken bugün saat 21:00 gibi vefat etti.  İzmir'den Emin Özdemir’in cenazesi Niğde’ye getiriliyor.

Cenaze ikindi namazı sonrası Dışarı Camiinden kaldırılacağı öğrenildi.

Anavatan Partisi Niğde Eski İl ve İlçe  Başkanlarından, Niğde’de yıllardır beyaz eşya üzerine esnaflık yapan merhum Emin Özdemir, uzun yıllar Niğde Emniyet Müdürlüğü Karakol Yapma ve Yaşatma Dernek Başkanlığı ve TSK Vakfı Niğde Şube Başkanlığı yaptı.

 

Borhaber.net olarak Emin Özdemir’e Allah’tan Rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 
BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Emin Özdemir'in vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınlayan Eski Bakan 17. ve 20. Dönem Niğde Milletvekili Akın Gönen mesajında;

"Adı gibi Emin olan bir dostumu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Niğde'yi seven, Niğde'nin sevdalısı Emin kardeşime Allah'tan rahmet diliyor. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın..." dedi. 

Akın GÖNEN
Devlet Eski Bakanı
17.20 Dönem Niğde Milletvekili

*****

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'nin önemli esnaf ve siyasetçilerinden Emin Özdemir'in vefatı üzerine mesaj yayınladı. 

Mahmut Peşin; Emin Özdemir abimizin vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Rabbim makamını Cennet eylesin. Başta İl Başkanımız Sayın Emrah Özdemir olmak üzere ailesine ve bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

Mahmut PEŞİN
İl Genel Meclis Başkanı 

*****

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklığoğlu'nun başsağlığı mesajı

Şehrimizin tanınmış Siyasi Şahsiyeti ve İşadamı yıllarca bir çok sivil toplum kuruluşunda Niğde için elinden geleni yapan , İl Başkanımız Emrah Özdemir'in Babası , Değerli ağbim Emin Özdemir'in vefatını büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım.Bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyor Allahtan rahmet, kederli Ailesine sabırlar diliyorum.

Alpaslan Kavaklıoğlu
Niğde Milletvekili

*****
Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'in başsağlığı mesajı

İl Başkanımız Emrah Özdemir'in babası kıymetli büyüğümüz Emin Özdemir'i kaybettik kendisine Allah'tan Rahmet, tüm Eş, Dost ve Yakınlarına sabır diliyorum. Başımız Sağolsun...

Erdoğan Özegen
Niğde Milletvekili

*****

*****

*****

Editör: TE Bilişim