Milletvekili Cevahir Uzkurt Bor İlçesi köy ve kasabalarını ziyaretti etti. Çukurkuyu Beldesini de ziyaret eden Niğde Milletvekili Uzkurt  paylaşımında Çukurkuyu Kasabasından "Çukurkuyu Köyü" diye yazdı. 

Milletvekili Cevahir Uzkurt'un bu paylaşımı sosyal medyada eleştirildi.  Milletvekili Cevahir Uzkurt'un paylaşımında  Çukurkuyu Beldesinden köy olarak bahsetdilmesine  Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir'den serzeniş içeren yanıt geldi. 

Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir sosyal medya paylaşımında "KAMU OYUNUN DİKKATİNE ! 1956 yılından bu yana, yani 67 yıldır köy değil belediye olduğumuzu Çukurkuyu Belediye Başkanı olarak kamuoyuna hatırlatır, herkese sevgilerimi sunarım" dedi. 

Ak Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt'un Çukurkuyu ziyaretinde Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir'in olmaması da dikkat çekerken, Uzkurt'un geçtiğimiz aylarda Gümüşler Beldesini de Gümüşler Köyü olarak bahseden paylaşım yapmış, her iki paylaşım da eleştiriler üzerine Belde şeklinde düzeltildi. 

cukurkuyu-1

Altunhisar ve Bor'da   jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı. Altunhisar ve Bor'da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.

ahmet halisdemiri

Editör: Selim GÖKEL