İlçe, kasaba, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında çiftlik ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek; sorun, görüş ve önerileri dinledi.

İlçedeki ziyaretlerin ilkini Çiftlik Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Şimşek, Çiftlik Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Çiftlik Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz, İlçe kurum müdürleri, meclis üyeleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek, Çiftlik kaymakamlığı tarafından başlatılan “Ödül sizin başarı hepimizin” projesi kapsamında 2018- 2019 Eğitim ve öğretim yılı 1’inci döneminde okul içerisinde ve derslerinde üstün başarı sağlayan 7-8-9 ve 11. Sınıf öğrencisi 10 öğrenciye hediye verdi.

Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, kaymakamlık ziyaretinin ardından Çiftlik Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Yılmaz Şimşek’in başkanlık ettiği toplantıya Çiftlik Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Belde Belediye Başkanları, İlgili Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

İlçeye bağlı mahalle ve köylerde yaşanan sorunlar ile yapılan ve yapılması planlanan yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda elektrik, su, ulaşım, sağlık, eğitim gibi konu başlıkları görüşüldü.

Toplantıda muhtarları tek tek dinleyerek not alan Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Şimşek, Çiftlik belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Serkan Güzel’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra ilçede açılan tekstil atölyesini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.
 
 
Editör: TE Bilişim