CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çiftlik ilçesinde yeni açılan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği temsilciliğini ziyaret etti. Çiftlik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Çiftlik Temsilcisi Gazi Ramazan Çakır ve Çiftlikli gazilerle bir araya gelen Gürer, Şehit aileleri ve gazilerin yaşadığı sorunları dinledi. TBMM de bu konuda çalışmalarını anlattı.

Dernek temsilcisi Ramazan Yıldız ise CHP Milletvekili Gürer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Tüm gazilerimiz adına, bizim taleplerimizi ve sorunlarımızı Meclis’te gündeme getiren Sayın Ömer Fethi Gürer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Gürer ” Misakı Milli sınırları içinde bölünmez bütünlüğü ile bir bu toprakları vatan kılan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yaşayan gazilerimiz ve sorunu olan tüm şehit ailelerimizin her daim yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÇİFTLİK ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer daha sonra beraberinde CHP Çiftlik İlçe Başkanı Levent Öcal ve yönetim kurul üyeleri ile Çiftlik İlçe Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Çiftlik Ziraat Odası Başkanı Arif Dinçsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarım alanında yaşanan sorunlar ve Çiftlikli üreticilerin taleplerini dinledi.

1 GÜNDE 3 BELDE, 5 KÖY…

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde: CHP Çiftlik İlçe yöneticileriyle birlikte Bozköy, Divarlı ve Azatlı beldeleri ile Ovalıbağ, Çardak, Şeyhler ve Kula köyünün yanı sıra Ramat yerleşim alanını ziyaret ederek yurttaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Editör: TE Bilişim