Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin sponsorluğunda , Melendiz Eğitim Kültür ve sosyal yardımlaşma Derneği ile "Kutlu doğum" ve "Mevlüt kandili" münasebeti ile çiftlik İlce merkezinde program düzenlendi.


Programa çiftlik halkının yoğun katılımı yanı sıra eğitimciler ve öğrencilerin de yoğun ilgisi vardı. Öğrenci ve öğretmenlerin şiir ve ilahilerle katıldığı programda emekli müftü yardımcısı sayın Ömer Arıkan beyefendinin Peygamber Efendimizin(SAV) hayatı
  konulu sohbet verdi.

Program sonunda  ilçe milli eğitim öğretmenlerinden Yakup Pekdoğru   hocanın güzel duası ile çiftlik halkın Efendimizin (SAV) dünyaya iştiraklerinin hürmetine sağnak  sağnak akan rahmet ve berekete ortak oldular. Dernek başkanı Sebahattin Altındağ programda emeği geçenlere ve katılan misafirlere teşekkür etti.


Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  başkanı Sebahattin Altındağ kutlu doğum ve Mevlüt kandili ile ilgili mesaj yayınladı.

 Bizleri İslam’la  şereflendiren ve bu Dinin mensubu olarak bizleri yaratan Rabbime şükürler olsun. Rabbim rahmet ve bereketi ile rızıklandırsın , Merhamet ve Mağfireti ile günahlarımızı bağışlasın .


 Kendisinin “beni görmediği halde bana iman eden kardeşlerim” diyerek müjdelediği  o insanların bu yüzyılda Efendimizin ve  Ashabının hayatını örnek alan “kardeşleri” olmayı Rabbim nasip etsin.


Kainatın yaratılış sebebi Âlemlere Rahmet olarak gelen, barışı, kardeşliği  ve huzuru, sevgi ve saygıyı, merhameti  ve hoşgörüyü hal dili ile anlatan, yaşadığı her anda bunları zengin bir şekilde  hayatında gördüğümüz sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin (SAV) dünyamızı şereflendirdiği kutlu doğum haftasının, ülkemize ve tüm insanlığa yeniden bir ışık olmasını diliyorum.


Editör: TE Bilişim