Gelecek Turizmde; Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 2. Dönem kapsamında Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına verilen Çiftlik Kaymakamlığı ve Çiftlik Belediyesi’nin ortağı olduğu “MELENDİZ TURİZMLE CANLANACAK” projemiz ön başvuru değerlendirmesini geçerek Türkiye genelinde bunu başaran 15 proje arasında yer aldı.

 

 Aynı zamanda Niğde genelinde bunu başaran tek proje olması ile dikkatleri üzerine çekti. Konuyla ilgili açıklama yapan Çiftlik Kaymakamı Sn. Mustafa DİNÇ ; “Bu beklediğimiz bir sonuç olmakla birlikte henüz tüm aşamalar sona ermiş değil. Yapılacak atölye çalışmalarıyla nihai sonuca kavuşmayı beklemekteyiz. Turizm ülkemiz açısından önemli bir kaynaktır. İlçemize de turizm ile ziyaretçi ve kaynak girişini sağlamayı hedefliyoruz. Bu projeyi hazırlarken yoğun bir çalışma yürüttük. Bu çalışmalarından dolayı Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebahattin ALTINDAĞ’a, dernek saymanı Şükriye GÜÇLÜ hanımefendiye, Emin SELAMOĞLU’na,  ve personelimiz Hacı ARALA’ya teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

 

Çiftlik Belediyesi Başkanı Serkan GÜZEL ; “İlçe olarak bu tür projelere ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda gecesini gündüzüne katıp çalışan ve projenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlçemiz için bu  tür projelerin devamını diliyorum.” dedi.

 

 

 

Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebahattin ALTINDAĞ da ; “Bölge adına yapılması gerekenler konusunda sürekli bir istişare içerisindeyiz. Turizm bizim için en önemli konulardan bir tanesiydi. Bu konuda olduğu kadar eğitim, sağlık, kültür ve tarım gibi konularda da gerekli çalışmaları yürütmekteyiz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Projeyi hazırlayan Şükriye GÜÇLÜ, Emin SELAMOĞLU ve Hacı ARALA ise ortak bir açıklama yaparak ilçenin gelişimine katkı sağlamak için çok çalıştıklarını ve gece gündüz demeden neler yapılabileceği konusunda sürekli araştırma yaptıklarını, bu proje ile güzel bir sonuç alabileceklerini belirttiler. Nihai sonucu alıncaya kadar çalışmalarını devam ettireceklerini belirterek, destek veren başta İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa DİNÇ’e, Çiftlik Belediye Başkanına ve MYDD dernek başkanına teşekkür ettiler.

 

 

 

Editör: TE Bilişim