Çiftlik Kaymakamlığının düzenlediği doğa yürüyüşlerinin 3.sü İlçeye bağlı Kitreli Kasabasında gerçekleştirildi.
Hem sağlıklı yaşam için hem de bölgenin bilinmeyen güzelliklerini katılımcılara göstermek için organize edilen yürüyüş geçtiğimiz Pazar günü Kitreli’nin Kükürt Mevkiinde yapıldı.

Kasım 2018'de vizyona girmesi planlanan "Deliler" isimli sinema filmine de plato olan Kitreli Barajı'dan başlayan doğa yürüyüşüne 40 kişi katıldı.
Vadi içinden yürüyüşe başlayan doğa severler 2,5 saatlik bir yürüyüşün ardından Uyuz Göletine ulaştı. Alanda yapılan piknik sonrasında Kitreli Köy Meydanında da kasaba halkı ile sohbet eden ekip geziyi sonlandırdı.

Düzenlenen doğa yürüyüşleri ile ilgili bilgi veren Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal bölgede saklı kalmış bir çok güzelliğin keşfedilmeyi beklediğini söyledi.
Partal ; ‘’ Kaymakamlık olarak Çiftlik İlçesi ve İlçeye bağlı bölgelerde düzenlediğimiz doğa yürüyüşleri ile hem sağlıklı yaşam için hareket ediyor hem gittiğimiz yerlerde vatandaşlarla bir araya geliyor hem de saklı kalmış bir çok güzelliği adım adım keşfetme imkanı buluyoruz.’’dedi.

Doğa yürüyüşlerinin 3.sünü gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Çağlar Partal 4.yürüyüşe de doğa severlerin ilgisini beklediklerini söyledi. 


 
Editör: TE Bilişim