Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Doğan Gündoğdu, seçim çalışmalarına devam ediyor…
 
Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Doğan Gündoğdu,  Niğde‘nin  köy, kasaba ve ilçelerinde seçim çalışması yapan Doğan Gündoğdu  en genç ve dinamik adaylardan birisi, gittiği yerlerde ilgi ile karşılaşan Doğan Gündoğdu, Niğde’yi tanıdığını, sorunlarını ve çözümlerini bildiğini, belirtirken “Niğde’nin kaderine boyun eğmeyeceğini, aksine kaderine yön vereceğini” söyledi.
 
Doğan Gündoğdu Niğdelilere şöyle seslendi.
 
 
CANIM HEMŞEHRİLERİM…
 
Bir hayal düşünün, 2023 yılında –Uluslar Arası Havaalanımızda- Uçaklarının birisinin kalktığı, birisinin indiği Bir Niğde
 
Hayal edin, işsizliğin sıfır olduğu, insanların borçsuz ve mutlu olduğu bir şehir…
Akşam Tiyatrodan çıktığınızda, yada süper liglerde oynayan takımınızın galibiyetleri ile Niğde’nin adını duyurduğu bir maç sonrası gülen çocuklarınızın yüzünü düşünün…
Bir Niğde düşünün, Çamardı’da Uluslar Arası Dağcılık Okulu’nda öğrenci sayısının 3000’i aştığını düşünün…
Bir Niğde düşünün, Ulukışla’daki Öğrenci Yurdunun İnşa edildiği ve en az 2000 Öğrencinin yaşadığını.
Bir Niğde düşünün, Çiftlik’de Yüksek Okul ve Fakülte ile en az 2000 Öğrencinin yaşadığını.
Bir Niğde düşünün, Modern Tarım Tesislerinde üretilen meyvelerin bir saat içinde Mersin Limanına ulaştığını düşünün…
Bir Niğde düşünün, PERLİT MADENİ’nden, Perlitli Kiremit, Perlitli Tuğla ve İzolasyon Malzemesinin Üretilerek Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya satıldığını..
Bir Niğde düşünün, KALSİT MADENİ’nden, Çökeltilmiş Kalsit’in Üretilerek Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya satıldığını..
Bir Niğde düşünün, Patates ürünlerinden CİPS Fabrikası kurularak Üretilerek Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya satıldığını..
Bir Niğde düşünün, Suni Göletlerin yapıldığı, içinde Bisiklet Kayıklarında çocuklarımızın gezdiği, etrafında Ağaçlıkların ve Yeşil alanları ile Niğde halkının piknik yaptığı, Sosyal Tesislerin ve Büyük AVM’lerin olduğu küçük bir kent düşünün..
Misafirlerimizi nerde ağırlayacağız diye dert etmekten artık kurtulun..
 
Bir Niğde’yi düşleyin, hayalinizin ötesini düşleyin. Tarım, Maden ve Petrol Şehri Niğde’yi.
Hemşerim bu öylesine bir kurulmuş hayal değil. Aksine Niğde’nin kurtuluş hayali.
Bor’da çıkan petrolle Ortadoğu’da çığır açacak bir değişim!
 
Büyükşehir Niğde’yi düşünün…
 
“Çünkü sen Türkiye’sin… Çünkü Sen Niğde’sin…”
 
Büyük düşünmek zorundasın. Hayallerinizin gerçekle buluşması için önce düşünmek, kendine uygun hedefler kurmak sonra uygulamak zorundasın.
 
Bugün vereceğin kararlar 2023 yılı ve sonrasında çocuğunun mutluluğu içindir, bugün vereceğin bir oy senin geleceğindir. Kararlarını geleceğin için vereceksin, oylarını ise seçimler için. Oysa ben senin kararına talibim, ben senin çocuğunun geleceğinin inşaasına talibim. Ve senden oy değil, yol arkadaşlığı istiyorum. Çünkü biliyorum ki büyük düşler, beraber yürünen yollarda gerçekleşir.
 
Her şey senin elinde, hayal kurmakta, hayalini gerçekleştirmekte.
Güç sende, destek sende, çünkü sen asil olansın bense seni temsil eden vekil olmaya adayım.
 
Gelin hep birlikte bu yola çıkalım. Az veya çok olmak fark etmez. Biz gelişmiş Türkiye’nin Gelişmiş Şehri Niğde’nin inşaasına başlayalım…
 
Çocuklarımızın göçten dolayı terk etmediği, gelişmekte olan illerde ki insanların tercihi olduğu Niğde için yaşayalım, çalışalım..
 
Fabrikalarda bacaların tüttüğü, yabancı turistlerin beş yıldızlı otellerimizde konaklayarak şehrimizin fotoğrafını çektiğini düşleyelim.
 
Zor olanı tercih edelim. Hayallerimizi gerçekleştirmeyi tercih edelim.
 
Düşün Hemşerim…
1994 yılını düşün, İstanbul’da oluşan çöp dağlarını düşün, suların akmadığı bir şehir düşün…
O gün bir insanın bir hayali vardı. Dünya Şehri İstanbul’u kurma hayali…
O gün bunu düşleyen şimdi dünyada adından en fazla söz ettiren Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dı ve yaptı,
Önce İstanbul’u DÜNYA ŞEHRİ yaptı, şimdi de Türkiye’yi LİDER ÜLKE…
 
Düşün hemşerim! Neden şikayet ediyorsan onu en iyi şekilde düzeltmeyi düşün, hayal et hemşerim korkma! Yapacaklarımız senin hayalin olsun!
Büyük Niğde’yi düşlemek senin hakkın, onu inşaa etmekse bizim sorumluluğumuz ve misyonumuz..
 
Sen Ne kadar Büyük Düşünürsen, Biz o kadar büyük işler başaracağız…
 
“Unutma Sen Türkiye’sin Büyük Düşün!”
“Unutma Sen Niğde’sin Büyük Düşün!”
 
         Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergâh bellidir ama tüm dönemeçler yolcuya aittir.
Ya kaderine boyun eğeceksin, ya da kaderine yön vereceksin.
 
 
      www.dogangundogdu.com

Doğan GÜNDOĞDU Kimdir?

 
Melendiz Asmasız Köyünde doğdum.1970 doğumluyum.Evliyim.Niğde Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şubede Memur olarak görev yaparken Ak Parti’den Niğde Milletvekilliğine aday adayı olabilmek ve Niğde’ye hizmet etmek amacı ile görevimden istifa ettim.
Sadece Melendiz’de ki eksiklikler sebebi ile yola çıkmak hata olur.Asmasız’da doğdum ilköğretimime Niğde’de devam ederken ailemle beraber Almaya’ya göç ettik. 
Almanya da ilk-orta öğrenimimi tamamladıktan sonra Niğde’ye geri dönüş yaptık ve kalan eğitim sürecimi de Niğde’de tamamladım.
Bodrum’da yaz aylarında Almanca ve İngilizce bilmemden dolayı Turizmle ilgilendim ve turizm konusunda epey tecrübe kazandım.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 1992 yılında açmış olduğu sınavda başarılı oldum ve Niğde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nde araç tescil memuru olarak göreve başladım ve Trafik Şubesinde 7 yıl görev yaptım. Görevim gereği Niğde’nin Trafik Problemleri ile ilgili birçok tecrübem oldu.
Niğde Emniyeti’nin bilişime geçmesinde ve bunun alt yapısını sağlayan ilk memurum.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 5 yıl görev yaptım ve bu görevim sayesinde de Niğde’nin Asayişi ile ilgili bir çok konuya vakıf olma imkanım oldu. İlin Asayişi tüm toplumu ilgilendirir. 
İnsanların gelir düzeyleri,yaşam tarzları İlin Asayişini etkileyen unsurlardır. Niğde’de yaşayan insanları tanıdım, eksikliklerini, fazlalıkları ve ihtiyaçlarını öğrenebildim.
Hümanist bir insanım.Niğde’nin sosyal yapısı, suçları işleme nedenleri, eğitim seviyeleri gibi bir çok konuyla yakından ilgilendim.
Emniyet Müdürlüğü suçluları alıp Adliye’ye oradan da Cezaevlerine gönderen bir kurum değil.Hem veri toplayan hem de bu insanların topluma kazandırılması için çalışan bir kurumdur. Toplumlarla birebir ilişki içinde olduk. Sorgulayan değil doğru olanını göstermeye çalışan olmaya çalıştık.
         Kendimi bildim bileli Niğde’de ikamet ediyor ve bu vesile ile Niğde, İlçeleri, Kasaba ve Köylerinin Problemlerini yakından biliyorum..
1993 Yılından bugüne kadar Niğde Emniyet Müdürlüğünde Memur Olarak 18 Yıldır alnımın akı ile Görev Yaptım. Aynı zamanda Mühendislik, İnşaat, Doğalgaz, Madencilik ve Turizm alanlarında Faaliyetlerde bulunduk ve halen devam eden İşlerimiz mevcuttur.
İyi derecede Almanca ve Orta derecede İngilizce Biliyorum..
Edinmiş olduğum Devlet Terbiyesi ve Tecrübeleri ile Ticari Faaliyetlerimden elde ettiğim başarı ve tecrübeler birikimlerini siz Niğde Halkının Hizmetine Sunmak için Aday Oldum..
İlimizin Projeler, Yatırımlar, Yeni İş Sahaları alanında ileriye gitmesini istiyorsak, Tarihi ve Turistik Zenginliklerimizi Tüm Dünyada Tanınmasını, Gelecek Nesillere, Çocuklarımıza Gelişmiş Medeniyetler arasında yer alan bir şehir bırakmak istiyorsak Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik içinde Vatan için, Millet için, Niğde için TEK BİR YÜREK OLMALIYIZ. 
 
Editör: TE Bilişim