''Salonda hareket, Çiftlik'te bereket'' projesi kapsamında Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü önderliğinde yapılan bahar etkinlikleri yoğun katılımlarla devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi olan ve bu sene ikincisi yapılan bisiklet etkinlikleri ile farklı bir branşta yapıldı.

 

İlçede sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşmesi, sporda rekabet duygusunu tatmaları ve kişisel gelişimleri açısından önemli olduğunu söyleyen İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ bunların yanı sıra öğretmenlerimizin ve kamu çalışanlarının da İlçe Kapalı Spor Salonunu bir spor merkezi olarak kullanabildiklerini ifade etti.  Etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Özcan KODAZ'a ve sporcularına teşekkür etti. İlçede Futsal, Taekwondo, Bisiklet, Hentbol, Voleybol gibi salon sporları en iyi şekilde kitlelere ulaştırılmakta bunun yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu kazanmak isteyen öğrencilerin üniversitelerin bu bölümlerine yönlendirdiklerini söyledi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; İlimizde yapılan spor aktivitelerinin İlçelerimizde de yapılması noktasında çalışmalar yaptıklarını Özellikle Altunhisar ilçesinde Engelli gençlerin bulunduğu Rehabilitasyon Merkezinde bulunan bireylere Uzman antrenörler nezaretinde spor faaliyetleri yaptırdıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim