24 Kasım Öğretmenler Günü, 24 Kasım 2013 tarihinde, Çiftlik Mustafa Kemal Ortaokulu konferans salonunda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

 

Program etkinlikleri çerçevesinde; göreve 2012 Eylül ayı itibari ile başlamış olan İlçede çalışan aday öğretmenler yemin ettiler, öğretmenlere MEB rozetleri İlçe Kaymakamı Mustafa DİNÇ, Garnizon Komutanı Birol ALTIPARMAK, Emniyet Müdürü Hacı ŞAHGÜL ve İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Lütfi DOĞAN tarafından takıldı. Yemin töreninden sonra, 2013 Seviye Belirleme Sınavında, branş bazında tüm sorulara doğru cevap veren öğrencilerin öğretmenleri; Kadir KALE (Çardak Orataokulu İngilizce Öğretmeni), Caner AKBULUT (Azatlı İsa Yüksel Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni) ve Tuba ASLANTAŞ’a (Şeyhler Şehit Hamza Baykan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni) Kaymakamımız Mustafa DİNÇ tarafından Başarı Belgesi verildi. Program Sinevizyon gösterisi, konuşmalar, şiirler ve canlı müzik eşliğinde devam etti. 

 

İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa DİNÇ öğretmenler günü ile ilgili mesajında, “Öğretmen etrafını aydınlatan bir ışık gibidir, ülkemiz çağdaş medeniyetler seviyesine siz öğretmenlerimiz sayesinde ulaşacaktır. İlçemizde görev yapmakta olan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.



Editör: TE Bilişim