İlçe, belde köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Çiftlik ilçesini ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, İlçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla Çiftlik Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

TEPECİK KAZI ALANINDA İNCELEME

İlçe ziyaretinde muhtarlarla düzenlenen toplantı öncesi Çiftlik ilçesinde bulunan Tepecik kazı alanında incelemelerde bulunan  Vali  Sayın Yılmaz Şimşek, kazı başkanından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali  Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Adnan Doğan, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçeye bağlı belde belediye başkanları ile köy ve mahalle muhtarları karşıladı.

İl ve ilçe kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda muhtarların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinleyen Vali  Yılmaz Şimşek yaptığı konuşmasında ilçeye yapılan ve yapımı devam eden projelerden bahsederek; çok yakın bir zamanda Çiftlik ilçesinin gerek ekonomik gerekse turizm yönünden büyük bir atılım yapacağını ifade etti.

İL ÖZEL İDARE KAYAK TESİSİ PROJESİ HAZIRLADI

Konuşmasında Niğde-Çiftlik karayolunun % 90 oranında tamamlandığını belerten Vali  Yılmaz Şimşek, “Öte yandan İl Özel İdaremiz imkânlarıyla ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Keten Çimen bölgesine yapılması planlanan Kayak Tesisinin projesi tamamlanmış durumdadır. Ümit ediyorum ki; burada yapılması planlanan kayak tesisi tamamlandığında bu bölgemiz İç Anadolu bölgesinin ikinci Erciyes’i olacak.

Tabi ki; bu büyük projenin hayata geçmesiyle birlikte hem ilimiz hem de çiftlik ilçemiz gerek ekonomik gerekse turizm bakımından büyük bir ivme kazanacaktır. Projemizin şimdiden ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tarım, eğitim, içme ve sulama suyu, elektrik, sağlık gibi konu başlıklarının görüldüğü toplantının ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel’i makamında ziyaret eden  Vali Şimşek,daha sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim