Vali Âlim BARUT beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Ufuk NAYIR, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali NEBOL, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN,İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet AKAYCAN olduğu halde Çiftlik İlçesini ziyaret ederek burada belediye başkanlarını, muhtarlarla bir toplantı yaptı.

Kaymakam BAŞ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaret heyetini Kaymakamlık önünde Çiftlik Kaymakamı Vekili Hüseyin BAŞ, Çiftlik İlçe Jandarma Komutanı, Çiftlik İlçe Emniyet Amiri başta olmak üzere Çiftlik İl Genel Meclis Üyeleri Muhsin KOÇOĞLU, Ramazan CEYLAN belde belediye başkanları, köy muhtarları ve ilçe protokol mensupları karşıladı. Karşılamanın ardından Vali BARUT ve beraberindekiler İlçe Kaymakamlığı ziyaret ederek yeni göreve başlayan Kaymakam BAŞ'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Her Yıl birlikte Olmaktan Memnunum

 

Heyet daha sonra muhtar ve belediye başkanları ile Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda biraraya geldi. Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Âlim BARUT; gerçekleştirdikleri ziyaretin ve toplantının herhangi bir programa bağlı olmadığını belirterek, toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacağını ve hasbihal edileceğini belirterek;

“Bildiğiniz üzere her yıl rutin olarak ilçe gezilerini yapıyoruz. Bu yıl genişletilmiş bir kadroyla bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Burada özel idare eksenli olmak üzere ilimizin daire amirleri ile sizleri buluşturduk. Arkadaşlarımız sizlere kendi sorumluluk alanlarında bilgi verecekler. Siz de, varsa görüş ve talepleriniz bizlere aktaracaksınız." dedi.

Vali Âlim BARUT daha sonra tüm il müdürlerine, kaymakamlık makamına söz hakkı vererek toplantıya katılan katılımcıları ilgili oldukları kendi görev sorumlulukları hakkında bilgilendirmesini istedi. Bu çerçevede tüm il müdürleri Çiftlik İlçesi özelinde değerlendirmede bulundular.

 

Kaymakam BAŞ Teşekkür Etti

Çiftlik İlçe Kaymakam Vekili BAŞ, toplantıda yaptığı konuşmasında gerek Vali BARUT'u ve gerekse il idare kurulu üyelerini ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hayvan Hırsızlıklarına Dİkkat

 

Daire müdürlerinden söz olan İl Jandarma Alay Komutanı Ufuk NAYIR; "Yörede önemli asayiş olayları olmamaktadır. En sıklıkla gördüğümüz olay hayvan hırsızlığı, trafo hırsızlığı ve erken evlilik olaylarıdır. Hayvan hırsızlıklarına karşı ilçe janarma komutanlığımız tarafından dağıtılan broşürleri inceleyiniz. Eğitime önem veriniz ve erken evlilikten kaçınınız" ifadesini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ ise yaptığı konuşmasında; "2013 yılı Trafik Yılıdır. Alkollü araç kullanımı, aşırı hıç ve emniyet kemeri uygulamalarının tüm hassiyet ve ciddiyeti ide devam etmektedir. Sizlerden isteğimiz kurallara uymanızdır. Biz ceza keserek sizlerin madur olmasını istemiyiz"dedi.

Genel Sekreter Ali NEBOL, ilin nüfus durumu ve köy yol ağı ve diğer altyapı hizmetleri hakkında bilgi verdikten sonra 2013 yılında yapılması planlananlar konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Vali BARUT daha sonra köy muhtarları ve belediye başkanlarına söz hakkı vererek görüşlerini dinledi. İlgili il müdürlerine gündeme gelen konuları incelemeleri için talimat vererek toplantı sona erdi.

Altunhisar İlçesinde Sıcak Karşılama


Çamardı İlçesi’nin sorunları görüşüldü



Editör: TE Bilişim