Çiftlik İlçe Kaymakamlığı ve Çiftlik İlçe Belediye Başkanlığı iş birliğiyle Melendiz Yaz Spor kurs müracaatları başlamış olup kurslar 2 Temmuz tarihinden itibaren başlıyor.

Yaz spor okulları bünyesinde Futbol, Taekwondo, Yüzme, Futsal, Badminton, Satranç, Bisiklet ve Tenis olmak üzere 8 branşta eğitim verileceği belirtildi. 2018 Yaz Spor Okulları için kayıtların devam ettiği ve kursların 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Çiftlik İlçe Belediyesi ve Çiftlik İlçe Kaymakamlığı işbirliği ile Melendiz Yaz Spor kurs kayıtlarının başladığını söyleyen Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel, , "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanarak sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz yaz okullarının geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgi göreceğine inanıyoruz. Yaz Spor okulları ile öğrencilerimizin çeşitli branşlarda kabiliyetlerini ortaya koyabilmelerine imkan sağlarken, iyi birer sporcu olarak yetişmeleri için de Belediye olarak tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Yaz okulları sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yeni eğitim öğretim dönemine çok daha rahat ve kolay uyum sağmalarına da olanak veriyoruz. Öğrencilerimiz eğitim sezonu sonunda tatillerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçirebilecekleri gibi aileleri de huzur içinde olabileceklerdir" dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim