Çiftlik ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma yeni tip(covid-19) salgınının önüne geçmek için tedbirlerini üst seviyeye çıkardı. İlçeye giriş yollarında sıkı tedbir alan güvenlik güçleri ilçeye gelmek için Aksaray yolunu kullanan gurbetçi vatandaşların virüs salgınına karşı Divarlı kasabasında ateş ölçer kontrol noktası oluşturdu.

Çiftlik ilçe emniyet ve jandarmanın ortaklaşa görev aldığı noktada 24 saat vatandaşın sağlığı için nöbet tutuyor. Araç sürücülerini tek tek durdurup hem ateşini ölçüyor, hem de korona ‘ya karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda bilgilendiriyor.
Çiftlik İlçe Emniyet Amiri Sami Belet yaptığı açıklamalarda; “vatandaşlarımızın can sağlığı herşeyden önce gelir, korona ‘ya karşı lütfen evlerinizden çıkmayın, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyacı halinde yanında ve hizmetlerindeyiz. Çiftlik ilçe olarak kurallara uyan vatandaşlarımızı görüyoruz ve vatandaşlarımızdan memnunuz. Polisimiz, askerimiz 24 saat vatandaşlarımızın sorunları, ilçemizin güvenliği ve sağlığı ile ilgileniyorlar. Bizler büyük bir aileyiz, kendimizi, ailemizi ve sevdiklerimizi korumak hepimizin görevidir. Evlerimizde kalalım ve mümkün olmadıkça dışarıya çıkmayalım, il dışından gelen gurbetçi vatandaşlarımızın da ilk 14 gün evinden dışarı çıkmamaları gerektiği ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim