Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Mustafa Kemal Ortaokulu işbirliği ile okulumuz öğretmenleri Ramazan Yılmaz, Mesut Yazanel, Ahmet Lafçı ve Asım Kulak Çiftlik'te bir ilki gerçekleştirdiler ve ilk bisiklet kulübünü kurdular. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Yılmaz bir proje dahilinde Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü demirbaş listesinde bulunan 20 bisikletle haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri 17:30 - 18:30 saatleri arasında bisiklet etkinlikleri düzenleneceğini söyledi.

 

Yılmaz ;  “Amaçlarının bisiklet sporunu kullanarak hem ilçe halkını hem de ilçede yaşayan kamu çalışanlarını spora yönlendirerek sosyal ve sportif aktivitelerin insan sağlığı üzerinde ne kadar faydalı olduğunu görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Sınırlı sayıda bisiklet olmasından dolayı katılım fazla olursa düzenli bir egzersiz listesi yapılacak ve bisikletçiler bunu okulumuzun web sitesinden, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Çiftlik GHSİM facebook gruplarından takip edeceklerdir”  dedi.

 

 (Salı ve Perşembe günü yapılacak etkinlikler sadece öğretmenlere yöneliktir.) Katılacak arkadaşlar Beden Eğitimi öğretmenimiz Ramazan Yılmaz’la irtibata geçebilirler. (Tel: 0506 4719167)













Editör: TE Bilişim