Çiftlik ilçesindeki yol, sulama, sağlık ve eğitim çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İlçede çok önemli bir güzergâh olan Şelekin olarak da bilinen Şeklin Geçidi’ndeki yol yapımı çalışmalarında önemli mesafeler kaydedilirken Mahmutlu Köyü’ndeki kapalı sulama sistemi çalışmalarında da sona yaklaşıldı. AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş ve İl Genel Meclis Üyesi Muhsin Koçoğlu da yapılan yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

  

Açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş, özellikle Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ilçelerine yönelik ilgisi ve yatırımları güçlendirme çabalarıyla ilgili olarak memnuniyetini dile getirirken Çiftlik ilçesinin artık bir yatırım kalesi olması hedefine yöneldiklerini ifade etti.

 

Milletvekillerine teşekkür

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş, Ketençimen yolundaki asfaltlama çalışmalarına Şeklin Geçidindeki yol yapımının da eklenmesiyle kış aylarında ilçenin daha rahat bir dönem geçireceğini belirterek son dönemde Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi’nin de gayretleriyle başlatılan yol yatırımlarıyla kısa dönemde Çiftlik’in ulaşım sorununun çözülerek Niğde Merkez’e en yakın ikinci ilçe olacaklarını kaydetti. Bu durumda da ilçede görev yapmak isteyen kamu görevlilerin artması, eğitim, sağlık ve sosyal hayatta olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

 

Çiftlik’in bu dönemde milletvekillerinin ilgisinden çok memnun olduğunu söyleyen Taş, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye Çiftlik’e yatırımları güçlendirme çabaları için teşekkür etti. Taş, vekillerin samimi bir şekilde sorunları çözmeye odaklanmış olmalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi.

 

Sağlık ve eğitimde yeni yatırımlar

Bayram Taş, ayrıca sağlık ve eğitim yatırımlarında da ilçede önemli bir hareketliliğin başladığını vurguladı. İlçe Hastanesinin büyütülmesi ve yeni birimler kazandırılması için projelerin tamamlanarak fiziksel çalışmaların başladığını belirten Taş, yakında hastaneye diyaliz ünitesinin de kazandırılacağı bilgisini verdi ve önemli oranda bir nüfusa hitap eden Hastanedeki çalışmalardan yöre halkının çok memnun olduğunu ifade etti.

 

Eğitimde kaydedilen mesafeye de değinen Taş, yapılmakta olan Anadolu Lisesi’nin yanı sıra okullardaki donanım destekleriyle ilçenin eğitimdeki başarılarını katlayacağını umduklarını sözlerine ekledi.

 

 






 

 

 

Editör: TE Bilişim