Çiftlik ilçe danışma toplantısı Divarlı kasabasında Belediye toplantı salonunda Ak Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İl Başkan yardımcıları Orhan Dağ, Mehmet Yaşar Teberik, İl Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yaman, Adem Baca Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, Çiftlik İlçe İl Genel Meclis Üyesi Muhsin Koçoğlu, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Ak Parti ye yeni katılan Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan ve ilçe teşkilatı mensuplarının katılımlarıyla yapıldı.

            Ak Parti Niğde İl Başkanı Yaşar Ataç toplantıda yaptığı konuşmada Ak Partinin icraatlarını her zaman anlatmaları gerektiğini ifade ederek “tüm yönetici ve teşkilat mensuplarımız Ak Partinin Türkiye’yi nereden aldı nereye götürdüğünü iyi anlatmaları gerekiyor.” Diyen Ataç “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” anlayışını halkımıza yansıtmamız lazım. Bunu da yansıttığımıza inanıyorum. Bunun örneğini de Çiftlikte Referandum da EVET oylarının yüksek çıkmasıyla gördük. Bu sonuçla diğer siyasi partiler Çiftlikte hayal kırıklığı yaşadılar Ak Partinin önümüzdeki seçimlerden çok daha güçlü çıkabilmesi için çalışmalara şimdiden başlamamız gerekir diyen Ataç hep beraber el ele verirsek aşamayacağımız hiçbir engel yoktur dedi.

            Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş ise “başta il başkanımız olmak üzere tüm teşkilatımızın katkılarıyla Çiftlikte Referandumdan başarı ile çıktık. Bu nedenle yönetim kurulumuz olarak sizlerin karşısında gururluyuz. Aldığımız oyları artırmaya gücümüz var bunu da önümüzdeki seçimlerde başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim