CHP'li Başkan Nergiz'den Sert Açıklamalar... Kimlerin İstifasını İstedi CHP'li Başkan Nergiz'den Sert Açıklamalar... Kimlerin İstifasını İstedi

Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Bülent Şen, merkez ilçe başkanı seçildi.
421 Delegenin bulunduğu Merkez İlçe Kongresinde 330 delege oy kullanıldı. 196 Delegenin oyu alan mevcut başkan Bülent Şen CHP Merkez İlçe Başkanı seçildi. Kubilay Büte ise 127 oy aldı. Gereksiz oy sayısı ise 7 oldu.

Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimi genel kurulunda konuşan CHP merkez ilçe başkan adayı Bülent Şen, "Bilindiği üzere ülkemiz 22 yıldır zor bir süreçten geçiyor. Her gün yoksulluğun, yolsuzluğun ve adaletsizliğin tırmandığı süreci çiftçiyi, emekliyi, esnafı ve halkı ezen bir anlayış ve yönetim ile karşı karşıyayız. Kadın cinayetlerinin arttığı bu öğrencilerimizin ekonomik şartlardan dolayı okulları bırakmak zorunda kaldığı, işsizliğin her gün arttığı ve her sabah zam haberleriyle uyanan bir ülke durumuna düştük.