CHP'de genel başkan 'Değişim'inin ardından bir değişiklik de Niğde'de yaşandı. 10 yıldır CHP Niğde İl Başkanlığı görevini yürüten Erhan Adem, CHP Parti Meclisi'nde görev alması nedeniyle il başkanlığı görevini CHP Niğde İl Sekreteri olarak görev yapan Bünyamin Kıvrakdal'a bıraktı.

CHP Parti Meclisi'nde görev alması nedeniyle il başkanlığı görevini bıraktığını açıklayan Erhan Adem, "10 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı olarak görev almanın onurunu, gururu yaşadım" dedi. 

Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

CHP PM Üyesi Erhan Adem, "10 yıllık il başkanlığım süresince partimi büyütmek için çalıştım.  Siyasi parti yöneticileriyle kavga etmeden Niğde'mizin büyümesi için nezaket içerisinde mücadele ettim. Birlikte görev aldığım çalışma arkadaşlarım ve halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Niğde’mize daha fazla hizmet etmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğim. CHP Parti Meclisi Üyesi olarak aynı kararlılık ve azimle geceli gündüzlü ilimiz ve ülkemiz için çalışacağım" dedi. 

Editör: Selim GÖKEL