Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor

Niğde İl Müftülüğü tarafından Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrencilere yönelik eğitimler düzenleniyor. ÇEDES projesi kapsamında öğrenciler Niğde müzesini ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet işleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi kapsamında birçok etkinlik düzenlenmektedir. Niğde İl Müftülüğü, Mevlana Ortaokulu öğrencileriyle birlikte değerlerimizi korumak ve onları güvenli yarınlara taşımak amacıyla projeye katılan öğrencileri birlikte müze ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından halk arasında Kesikbaş veya Şemsi Tebrizi türbesi diye bilinen kabri ziyaret ettiler.  Daha sonra Kendirli Camii İmam Hatibi Kazım Yalçın önderliğinde İl Müftülüğünü ziyaret ederek Müftü Osman Ayas’tan müftülük çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Editör: Selim GÖKEL