Öğretmenler Günü Futsal Turnuvasının bu senede şampiyonu Çamardı İlçesi Burç Yelatan Yavuz Selim Ortaokulu Niğde Şampiyonu oldu.

 

 

 Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğu Kapıl Salon Futbolu – Futsal  turnuvasında Çamardı   Burç  İlk-Ortaokulu  ve Yelatan Yavuz Sultan Selim Okulu öğretmenlerinden oluşan takım  finalde Bor İrfan E.M.L ‘yi 4-1  yenerek geçen seneki başarısını tekrarlayıp  şampiyon oldu.

 

Zevkli mücadelelere sahne olan turnuva şenlik havasında geçti.  Burç –Yelatan Okulları  Takımı namağlup olarak şampiyonluğa uzandı. Turnuvaya gerek Niğde’den gerekse Çamardı’dan çok sayıda seyirci katıldı. Turnuvada Şampiyonluk sevinci yaşayan Burç-Yelatan takımı adına konuşan turnuvanın gol kralı Burç İlkokulu’ndan Erkan EROĞLU; turnuvanın  gayet güzel geçtiğini, arkadaşları ile beraber büyük keyif aldıklarını belirterek, bıkmadan usanmadan Çamardı’dan Niğde’ye gelen takım arkadaşlarına ve seyircilere sonsuz teşekkürlerini sundu. Yelatan Ortaokulu’ndan Veli KARAENİZ takıma destek verenlere, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Editör: TE Bilişim