Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Çamardı ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi. Çamardı ilçesine giden Vali Şimşek Demirkazık Kamp eğitim merkezinde Kamp yapan Minikler Güreş Milli takımını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe Kaymakamı İsmail Demirtaş’ında eşlik ettiği incelemelerde ilçe kurum müdürlerinden yatırımlar hakkında bilgiler alan Vali Şimşek daha sonra İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile Bademdere'de mesire alanı, göletler ve Totari kaynağını yerinde inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz Şimşek, İlçede  yaşayan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamaktadır. Devletimiz de İlçemizde bu yönde önemli yatırımlar yapmaktadır” dedi.

Vali Şimşek, Çamardı ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamaktadır. Devletimiz de Çamardı ilçesinde bu yönde önemli yatırımlar yapmaktadır. Yapılan bütün bu çalışmaların amacı ilçede vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermektir. Devletimizin sunduğu imkânları vatandaşlarımıza en iyi ve en verimli şekilde ulaştırma gayretindeyiz” dedi.

Vali Şimşek, ilçe ziyaretini istişare yaparak tamamladı.


 
Editör: TE Bilişim