Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ ve Şube Mevzuat Sekreteri Abdülkerim HAZIR, Çamardı İlçe Kaymakamı Mehmet Fevzi DÖNMEZ'i ziyaret ettiler.
 
Ziyarette; Çamardı ilçesinde promosyon konusunda somut adım atılması ile ilgili desteklerinizden dolayı Kaymakam Sayın Mehmet Fevzi DÖNMEZ'e teşekkür eden Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, "Bundan sonraki süreçte Türk Eğitim-Sen olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi olarak üzerimize düşen ne varsa canla-başla yerine getireceğimize söz veriyoruz. Kamu çalışanlarının menfaatlerinin olduğu yerde Türk Eğitim-Sen her türlü desteği vermeye hazırdır." dedi.
 
Çamardı ilçesinde çalışan kamu çalışanlarının sayısının az olması nedeniyle sadece Milli Eğitim olarak yapılan promosyon anlaşmasına bankaların teklif vermediğini belirten Çamardı İlçe Kaymakamı Mehmet Fevzi DÖNMEZ, "Kaymakamlık olarak diğer kamu çalışanlarını da kapsayacak şekilde promosyon anlaşması yapmak için çalışmalarımızı başlattık. Bizim de gönlümüz kamu çalışanı arkadaşlarımızın hakkı olan promosyonları almasıdır." diye konuştu.
 
Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanlığı olarak Çamardı Kaymakamı Sayın Mehmet Fevzi DÖNMEZ'e ilgi ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder, sendika olarak her zaman destek olacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.
 

Editör: TE Bilişim