Niğde SGK İl Müdürlüğü 16.10.2014 tarihinde; Çamardı’da ilkokul öğrencilerine ve 11 Eylül'de torba yasa ile yasalaşan “6552 Sayılı Kanun" hakkında yasa kapsamına giren vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme programı düzenledi.


Program ilk olarak Çamardı Nazmiye Pınar İlkokuluna ziyaretle başladı.  3. ve 4. Sınıf öğrencilerine sosyal güvenlik bilinci aşılamak amaçlı “Güven ile Sağlıklı Emeklilik” Kitabı dağıtıldı ve çizgi film izletildi. Kitaplarını teslim alan öğrenciler, kendilerine hediye edilen kitaplar için teşekkür etti.


 
Program daha sonra Çamardı Kaymakamlığının işbirliğiyle hazırladığı bilgilendirme toplantısı ile devam etti. Öğretmenler evinde gerçekleştirilen programda Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İLHAN 6552 sayılı yasa kapsamından katılımcıları bilgilendirdi.


Sunumun ardından Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İLHAN ve Bor SGM Merkez Müdürü Rıza KIVANÇ tarafından Genel sağlık sigortası, Bağkur sigortalıları ile sigortalı çalıştıran işverenlerin birikmiş borçlarına ilişkin sorularını cevaplandırdı.


Toplantıya Belde Belediye Başkanları, Bor Kamu Kurumlarının İdari Kadrosu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra mahalle ve köy muhtarları katılmıştır.







Editör: TE Bilişim