Ak parti Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin Çamardı İlçesinde Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinlediler.

Çamardı ilçe öğretmenevinde düzenlenen toplantıya milletvekillerinin yanı sıra İl Genel meclis başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe Belediye Başkanı Yavuz Soylu, mahalle muhtarları ve ilçeye bağlı köy ve kasaba muhtarları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çamardı İlçe Başkanı, ilçe merkezinde ve köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Milletvekillerinden ilçeye yapılacak olan çalışmalar konusunda destek istedi.

Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, köylülerin ve mahallelilerin sorunlarını öğrenip çözmek amacıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini söylediler.

Köylerdeki içme suyu ve yol sorunu gibi köylülerin önde gelen sorunlarını çözmede büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Milletvekilleri Ergun ve Gültekin, ilçeye yapılması planlanan projelerin yanı sıra köylü vatandaşların sıkıntılarını gidermek için canla başla çalıştıklarını kaydettiler.

Milletvekilleri, 2019 yılının ekonomik olarak sıkıntılı geçtiğini ifade ederek, "AK Parti il ve ilçe teşkilatımızla birlikte Çamardı ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını görüşmek için mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya geldik. AK Parti hükümetinin 17 yılda ülkemize, ilimize ve ilçemize çok hizmetleri oldu. Fakat yapılan bu hizmetlere rağmen yine de eksikliklerimiz var. Bildiğiniz gibi ülkemiz son zamanlarda zor süreçlerden geçiyor. İçeriden ve dışarıdan ülkemize ekonomik saldırılar yapılmakta ve bundan dolayı 2019 yılında ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem geçirdik. Allah nasip ederse 2023 yılına kadar sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Biz ilçemize ve ilimize verdiğimiz her sözün arkasındayız. Özellikle Belediye Başkanımıza desteklerimizi artırmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dediler.

Editör: TE Bilişim