Son yıllarda Seviye Belirleme Sınavları'nda (SBS) üstün başarı yakalayan Çamardı ilçesinde Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez tarafından öğrenci velilerine teşekkür belgesi verildi.

 

Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, son üç yıl içinde ilçenin eğitimde büyük bir mesafe aldığını belirterek; “İlçemiz SBS’de oldukça başarılı olarak tüm ilçeler arasında birinci oldu. Fen ve Anadolu Liselerine öğrenci gönderen ilçemizdeki bu başarıda öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve elbette velilerimizin büyük bir payı var. Öğrenci velilerimize destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İlçenin bütün okullarının akıllı tahta ile donatıldığını vurgulayan Kaymakam Dönmez, Çamardı'nda Başarıyı Artırma Projesi çerçevesinde büyük bir başarı elde ettiklerini ifade etti. Proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ve Şube Müdürü Musa Dalkılıç’la beraber köy köy gezdiklerini hatırlatan Kaymakam Dönmez, “Bu başarıyı daha üst seviyelere taşımak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

Çamardı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan da Seviye Belirleme Sınavı’na giren 218 öğrenciden 160’ının bir ortaöğretim kurumuna yerleştiğini söyledi. Öğrencilerin tüm eğitimleri boyunca her türlü ihtiyaçlarını karşılayan velilere teşekkür eden Erdoğan, “İlçemizde yakalamış olduğumuz başarıda en önemli etken veli-okul işbirliğidir. Velilerimizin ilgileri ile öğrencilerimize kurslar açtık, rehberlik hizmetleri sunduk. Son üç yıldır birçok öğrencimiz Fen ve Anadolu Liselerine yerleşti. İlçe tarihinde ilkleri gerçekleştiren bu eğitim seferberliğinde başta Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından bu yıl SBS puanı ile Orta öğretim kurumlara yerleşen öğrencilerin velilerine teşekkür belgesi verildi. 


Editör: TE Bilişim