Çamardı ilçe Kaymakam Fatih Uzun, ilçeye bağlı Çukurbağ İlkokulu ve Eynelli İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Öğretmenlerle yaptığı keyifli ve sıcak bir sohbetini ardından öğrencilerle buluşan Kaymakam, hayata ve eğitime dair öğrencilere rehber olacak bir sohbet gerçekleştirdi.

Okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda ilgili yetkililere çeşitli talimatlar veren Uzun, ziyaretlerinde kurum amirleri de eşlik etti.

Okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle birlikte olmaya çalıştıklarını belirten Kaymakam Uzun, “İlçemizdeki eğitim öğretim bizler için büyük önem arz etmektedir. Eğitimin gelişmesi için her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Her başarının arkasında emek vardır. Bu başarının yükselmesi için maddi ve manevi destekleri bizler üstleniyoruz, başarıyı da öğrencilerimizden bekliyoruz. Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz eğitimli insanların yetişmesi için elimizden gelecek her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim