Çamardı ilçesinde bireysel ve takımsal sporların başlatılması veya geliştirilmesi noktasında neler yapılabileceği noktasında Çamardı ilçesindeki okullarda Beden eğitim öğretmenleriyle Çamardı ilçe Kaymakamı Arif Oltulu bir araya geldi.

Çamardı ilçesinde bireysel ve takımsal sporların başlatılması veya geliştirilmesi noktasında neler yapılabileceği, öğrencilerin daha sağlıklı bireyler olması için sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Arif Oltulu bu konuda Beden Eğitimi öğretmenleriyle toplantı düzenlendi.
Kaymakam Oltulu; “Benim isteğim siz beden eğitimi hocalarından öğrencilerinizi branşlara göre yönlendirebilmeniz ve sizlerin de biraz daha hevesli ve şevk içinde bizlere yardımcı olmanızdır. Ben gelmeden önce kurumumuza bağlı sosyal yardımlaşmadaki arkadaşlarımız bir kulüp kurmuş ve sosyal yardımlaşma kulübü adı altında bir kulüp kurulmuş ve istediğimiz gibi yönetebileceğimiz bir kulüp. Beden eğitimi öğretmenlerimiz hangi branş olursa olsun kulübümüze bağlı yetkili arkadaşımıza ulaşsın kulübümüz adına lisans çıkartalım ve ilgili federasyon yetkilileriyle temasa geçerek gereken neyse yapalım. Kurduğumuz takımın elbette ki bazı masrafları olacak. Bizler Kaymakamlık olarak maddi ve manevi olarak elimizden gelebilecek maddi imkânlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim