Çamardı
Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulunun SODES desteği 
ile hayata geçirdiği "Tüm Zamanlarım Değerli" adlı projesiyle okul, Zenginleştirilmiş Kütüphaneye ve Müzik Atölyesine kavuştu. 

 

Kütüphane ve Müzik Atölyesi açılışı etkinlikleri kapsamında Yazar Dr. Senai Demirci, Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda Çocuk Eğitimi ve Aile konulu bir konferans verdi. 

 

Konferansa İlçe Kaymakamı Yakup Ömeroğlu ve eşi Serap Ömeroğlu, Belediye Başkanı Yavuz Soylu’nun eşi Fatma Soylu, Cumhuriyet Başsavcısı Saliha Safa Ekti, Emniyet Amiri Bülent Kale ve eşi, Cumhuriyet Savcısı Abdülhamit Durgut ve eşi, Hakim Ömer Akkuşoğlu, Hakim Cüneyt Azap, AKP İlçe Başkanı Yasin Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmail Ongun, Özel İdare Müdürü Deniz Poyraz ve eşi, İl Genel Meclisi Üyesi Gafur Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali İhsan Yıldızelli, kurum müdürleri ve personeli, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı. Çamardı İlçesi konferansa katılımın yoğunluğuyla eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

 

Çocuk Eğitimi ve Aile konulu konferansında konuşan Senai Demirci, çocuk eğitimi kavramından ziyade anne baba eğitiminin daha önemli olduğunu söyledi. Anne ve babanın çocuklarla birlikte büyümesi gerektiğini vurgulayan Demirci başkalarının hatalarından ders çıkarmanın önemine de değindi.

 

Konferans bitiminde İlçe Kaymakamı Yakup Ömeroğlu’nun kısa bir konuşma yapmasının ardından kütüphanenin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra yazar Senai Demirci okurlarına kitaplarını imzaladı. 


 

 

Editör: TE Bilişim