Niğde’nin Çamardı İlçe Kaymakamı Emrah Akduman, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Badamdere, Kocapınar ve Yeniköy (Üskül) köylerini ziyaret etti.  Kaymakam Akduman, Sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan öğrenmek ve sorun sıkıntıları yerinde görmek amacıyla sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Köydeki sorun ve sıkıntıları bizzat yerinde inceleyen Kaymakam Akduman, iletilen sorun ve sıkıntıların çözümü için gerekli talimatları verdi. Bademdere Köyü  ziyaretinin ardından daha sonra Kocapınar Köyüne geçen Kaymakam Akduman, burada da köy sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Emrah Akduman, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, iletilen sorun ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirtti. Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Kaymakam, sık sık yapacakları ziyaretlerle sorunları yerinde tespit edeceklerini ifade etti.

 Köy sakinleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam Emrah Akduman’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Editör: TE Bilişim