Niğde’nin Çamardı ilçesinde İlçe ve köylerde yaşanılan, karşılaşılan sorunlarla bu sorunlara ilişkin çözümlere ulaşmadaki mesafenin kısaltılması, kamu kaynaklarının etkin kullanılması ve çözüme ilişkin süreçlerin hızlandırılmasına yönelik Ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Çamardı İlçe Kaymakamı Emrah Akduman Başkanlığında Çamardı İlçe Öğretmenevinde ilçe merkezdeki mahalle muhtarların yanı sıra ilçeye bağlı köy ve kasaba muhtarları katıldı.

Vatandaşa devletin hizmetlerini daha iyi sunabilmek için tüm muhtarlarla toplantı yaptıklarını söyleyen Çamardı Kaymakamı Emrah Akduman," Kaymakamlık olarak köylerin sorunlarıyla ilgileniyoruz, Her köyümüze hizmet için uğraşıyoruz. Çamardı yaşanılası güzel bir ilçemiz göç eden insanlara şaşıyorum. Köylerin cıvıl cıvıl dinamiği güzel köylerimiz var. Köylerimizin sorunları ele alınarak muhtarlarımızın istek ve talepleri konuşuldu” dedi.
Akduman ," Köylerin sınırsız ihtiyaçlarını sınırlı imkanlarla yapmaya çalışıyoruz. Her şeyi bir anda yapamıyoruz. Önümüzdeki yılda köylerin ihtiyaçlarını gidermek için çalışacağız " diye konuştu.

Toplantıda, mahalle muhtarları söz alarak, mahallelerinin sorunları ile ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirirken, daire müdürleri de muhtarlara kendi taleplerini ilettiler ve kendilerinden istenen ihtiyaç ve şikayetleri de tek tek not aldılar.
 
Editör: TE Bilişim