Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ve Şube Müdürü Musa Dalkılıç’a veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, daire amirleri ile davetliler katıldı.

 

Veda yemeğinde konuşan Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, Hacı Erdoğan ve Musa Dalkılıç gibi iki değerli eğitimci ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirtirken, Çamardı’nın iki başarılı eğitimciyi kaybettiğini söyledi. Görevleri süresince şerefli bir şekilde çalışan ve Çamardı’nı eğitimde çok yükseklere taşıyan iki değerli eğitimciye yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Dönmez, “Çamardı’nın makus talihini kıran bu değerli yöneticilerimize ilçemiz, öğrencilerimiz ve halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan da, Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı kararla kadrosunun bulunduğu Kayseri’nin Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne döndüğünü belirterek; “Doğup büyüdüğüm ilçeme en güzel şekilde hizmet ettiğime inanıyorum. Çamardı son yıllarda eğitimde çağ atlayarak büyük başarılar elde etmiştir. ‘Balık bilmezse Hâlik bilir’ ilkesiyle çalıştığımız; 3 bin 500 nüfuslu bir ilçenin makus kaderini değiştiren, en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunun bilincinde çalışan başta sayın Kaymakamımız olmak üzere çalıştığım süre içerisinde birlikte görev yaptığım personelimize, yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, kurum yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ve Şube Müdürü Musa Dalkılıç’a Kaymakam Dönmez tarafından plaket takdim edildi.

 







Editör: TE Bilişim