AK Parti Niğde merkez ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla genel değerlendirme ve istişare toplantısı Çamardı ilçe beledisinde gerçekleştirildi. Çamardı ilçe Belediye Başkanı Yavuz Soylu ’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Partili Niğde merkez ilçe ve belde belediye başkanları Çamardı ilçe Belediyesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Çamardı ilçe Belediye Binasında düzenlenen toplantıya Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Çamardı İlçe Belediye başkanı Yavuz Soylu, Çiftlik İlçe belediye Başkanı Serkan Güzel ve Belde belediye başkanları katıldı.

Niğde merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanları istişare toplantısıyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “AK Partimizin çok değerli İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ile genel değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Toplantımıza ev sahipliği yapan Çamardı ilçe Belediye Başkanımıza da teşekkür ederim. Ayrıca Çamardı belediye Başkanımız Yavuz Soylu’ya da hayırlı olsun temennisinde bulunduk ” dedi.

Toplantı sonrası belediye başkanları Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık kamp eğitim merkezini ziyaret ederek orada incelemelerde bulundular.

Editör: TE Bilişim