Bu gün saçma sapan dedikodulara bile inananlar çoğunlukta. Bir kısım medya mensupları kalemlerini sivriltmeye başladılar. Medya haberleri ve köşe yazılarında, tehditler  ve  tahrikler artmıştır. PKK ve DHKP-C ye bağlı gruplar hızla örgütleşmektedir.
İran, PKK, Hizbullah ve IBDA-C gibi örgütlere destek vermekte, PKK’ya silah, kamp yeri temin etmekte ve örgüt elemanlarının sınırdan geçişine kolaylık sağlamaktadır.
Fransa gelişen ve güçlenen ülkemize çeşitli haince oyunlar oynamaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi olan Ermeni meselesidir.
Almanya PKK bölücü örgütüne ev sahipliği yapmakta ve sığınma hakkı vermektedir. Ayrıca Almanya’da PKK ‘nın birçok Türkiye aleyhtarı dergi ve gazetesi vardır.
Yunanistan’ın Türkiye üzerindeki tarihi emelleri ise Türk Devletini ortadan kaldırmak, İstanbul, İzmir, Kıbrıs’ı sınırlarının içine katmaktır.
Bu ülkelerin gayeleri, Jeopolitik önemi çok büyük olan ülkemizi çeşitli hain planlarla, içten bölüp parçalamak ve atalarımızın kanlarıyla yıkanmış bu toprakları ele geçirmektir.
ABD’nin ekonomisini yöneten 20 şirketten 8 tanesi silah şirketidir. İşte bu yüzden Ortadoğu’da silahlar susmamakta ve her gün onlarca masum insan ölmektedir.
Ülkemiz petrol, altın, toryum, bor madenleriyle dolu üç tarafı denizlerle çevrili, dört mevsimi yaşayan ve bu yüzden Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan çok önemli bir ticaret merkezinde yer almaktadır.
Eşref Bitlis bir raporunda da İncirlik’ten kalkan ABD uçaklarının keşif uçuşları yaptığını ve C-130 uçaklarıyla PKK yuvalarına malzeme attıklarını belirtmiştir. Buradan da PKK’nın dağ tepelerine ağır silahları nasıl çıkarttığı belli olmaktadır.
Günümüzde PKK’ya en çok destek veren devletlerden biri ABD’dir. Hatta Abdullah Öcalan Özgür Halk Dergisi’nin 11 Eylül 2002 tarihindeki sayısında Türkiye’ye karşı ABD güdümünde savaş talimatı vermiştir.
ABD’nin büyük oyununa karşı birlik olmamız gerekiyor. KCK, tamamen ABD’nin emrindedir ve Türkiye’nin üzerinde koz olarak Kürdistan devleti kurdurma baskısı vardır.
İsrail, büyük hayalini gerçekleştirmek istemekte ve bunu tarihteki Hz. Süleyman’ın Tevrat’ta yer alan “Nil’ den Fırat’a olan diyarı senin zürriyetine verdim.” cümlesine dayandırmaktadır. Bu amaçla tüm Türkiye’yi hatta Ortadoğu’yu tehdit altına almaktadır bu uğurda İsrailli yayılmacı bir politika uygulayarak emellerine ulaşmak istemektedirler.
Türkiye’de kurulacak bir Kürdistan İsrail’in işine gelecektir. Çünkü orada kurulacak devlet İsrail’in kuklası olacaktır.
Rus sınırları içinde PKK’nın askeri bir eğitim kampı bulunuyor. Ruslar yıllardır Türker’e karşı Ermenileri de savunuyor. Ermeniler Azerbaycan’ın üçte birini işgal ederken Ruslar sessiz kalmamış.
Kıbrıs konusunda da Ruslar yıllardır Türk tarafını değil Rum tarafını destekliyor.
Bakü-Ceyhan boru hattı aynı zamanda Türkiye’yi Orta Asya’ya bağlayacak. Ruslar, bu projeye karşı çıkıyor.
Ordumuzla, emniyet ve İstihbarat teşkilatıyla, tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, bu vatan’ın birliği ve beraberliği için bir araya gelip duruşlarını ortaya koymalıdırlar.
Seçimlere bir bayram havasıyla girilmeli, partiler arasında düşmanlık değil vatan için birlik mesajları vermelidir. GERÇEK DEMOKRASİ BÖYLE OLMALIDIR.