İç Anadolu bölgesi Avcılarının katılımı ile Kırşehir’de yapılan Trap yarışmalarında Borlu Avcılar büyük başarı elde etti.

 

İç Anadolu bölgesinde avcı derneklerinin katılımı ile Kırşehir’de düzenlenen iki ayrı Trap Atışları yarışmasında ilk hafta ikinci olan Borlu Avcılar ikinci hafta ise birinciliği alarak şampiyonluk kupasını kaldırdılar.

 

Kırşehir ili Mucur İlçesinde yapılan Trap Atışları yarışmasına İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinden Avcılar katıldı. Grup halinde yapılan il yarışmalarında Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi avcılar ilk hafta yapılan yarışmadan ikinci olarak ayrılırken, ikinci hafta yapılan atışlardan ise birinci olarak ayrılıp şampiyonluk kupasını kazandılar.

 

Çeşitli ödüllerinde verildiği Trap Yarışmasını değerlendiren Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya; Borlu Avcılar olarak Derneğimiz üyesi avcı arkadaşlarımız ile bölgemizdeki Trap Atışları yarışmalarına katılıyoruz. Geçmişte bu konuda bir çok başarılarımız var. Geçtiğimiz hafta Kırşehir ili Mucur ilçesinde yapılan yarışmadan da Derneğimizin üyesi avcı arkadaşlarımız yine büyük bir başarıya imza attı.  İlk hafta yapılan yarışmadan ikinci ayrıldık ancak daha sonraki hafta ise yapılan yarışmadan birincilik ile ayrıldık. Bor Avcıları olarak bölgemizde başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

http://www.borhaber.net/yasam/borlu-avcilardan-bir-bolgesel-basari-daha-h16701.html

Posted by Bor Haber on 11 Mayıs 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim