Bor Ülkü Ocakları Suriye Türkmendağı’ndaki Türkler için yardım seferberliği başlattı. Bor Ülkü Ocak Başkanlığı bütün Borluları  “Uzat Elini Bor” sloganıyla kampanyaya destek vermeye davet ettiler. 

Kampanyanın bugün başladığını ve Bor’da yaşayan  her kesimden bir çok kişinin yardım ulaştırdığını belirten Bor  Ocak Başkanı Cem Görgün; Daha ilk günden  Bor Ülkü Ocağı olarak başlattığımız yardım kampanyasına hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi. Bu destek 30 Kasım’a kadar  büyüyerek devam edeceğinden şüphemiz yok. Tekstil, gıda, giyim ve maddi yardım başta olmak üzere her türlü desteklerini kabul ediyoruz. Yardım kampanyamız 30 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar   toplanan yardımlar kamyonlarla Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin  konvoyuna katılacak ve bizlerin de katılımı ile Hatay’dan Suriye’nin Türkmendağı bölgesindeki soydaşlarımıza ulaştıracağız’ dedi.

Bor Ülkü Ocakları Başkanı Cem Görgün; “bu vesile ile düzenlediğimiz kampanyalara desteğini esirgemeyen ve bu kutlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize  şimdiden teşekkürlerimizi sunar, yapacakları yardımların kabul olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.