İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Bor ilçesine bağlı Emen, Seslikaya, Badak ve Bereke köylerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, Köy sakinleri ile bir araya gerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri ile yaptığı ziyaretlerinde Vali Yılmaz Şimşek’i Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Ziyaretlerin ilkini Emen köyüne gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, sırasıyla Seslikaya, Badak ve Bereke’de vatandaşların katılımı ile düzenlenen toplantılarda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Tarım, sağlık, ulaşım, elektrik, sulama ve içme suyu gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda Vali Şimşek, kendisine iletilen sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Köylerde düzenlenen toplantıların ardından İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve devam eden yatırımları da yerinde inceleyen Vali Şimşek, daha sonra Badak İlköğretim Okulunu ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Okul müdüründen okulun kapasitesi, fiziki durumu ve öğrencilerin eğitimleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine tarım faaliyetlerinde bulunan işletmelerle devam eden Vali Yılmaz Şimşek Almula Tarım elma bahçesi ve lavanta bahçelerinde incelemede bunarak; çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim