Niğde Valisi  Necmeddin Kılıç Ulukışla İlçesini ziyaret ederek devam etmekte olan kamu binalarını inceledi, İlçe  Kaymakamı  Ferhat Atar' dan bilgi aldı. Esnafa ziyaretlerinde bulundu. 

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, yapımı devam eden Hükümet Konağı,  Ulukışla Devlet Hastanesi ve ihalesi yapılacak olan 200 kişilik Kız Öğrenci yurdu inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Vali Kılıç, kamu binalarını ziyaretinin ardından Ulukışlalı vatandaşlarla bir araya geldi, onların talep ve sorunlarını dinledi. Vali Necmeddin Kılıç;" 
Ulukışla ilçemiz inşaatı devam eden kamu binaları, Bolkar Kayak Merkezi Projesi, Çiftehan Kaplıcaları Projesi, Hızlı Tren Projesi ve Kuru Liman Projeleri ile geleceğe ümitle bakan bir ilçe durumundadır. Gelecek 10 yılda Ulukışla'nın bu günününden daha kalkınmış bir ilçe olacağını düşünüyorum." dedi.



Ayrıca geçen hafta güvenlik toplantısında Kaymakam  Ferhat Atar tarafından emniyet hizmetlerinde kullanılmak üzere talep ettiği bir adet araç Vali Necmeddin Kılıç'ın talimatı ile yerine getirilerek araç Ulukışla İlçe Emniyet Amirliğine teslim edildi.

Vali  Necmeddin Kılıç, Niğde İl Özel İdaresi tarafından Çiftehanda yapılması planlanan yatırımları yerinde inceledikten sonra Ulukışla ilçesinden ayrıldı. Kaymakam Ferhat Atar, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a Ulukışla ilçesine gösterdikileri ilgi ve taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti. 



Editör: TE Bilişim