Niğde Valisi Necmeddin Kılıç beraberinde  kurum il müdürleri ile birlikte Bor İlçesinde inşaatı devam eden yatırımlar ile planlaması yapılan yatırımları yerinde inceledi.

 

Vali Necmeddin Kılıç Bor ilçesine adeta çıkartma yaptı. Bor İlçesinde devam eden yatırımlar ile planlaması yapılan yatırımları yerinde inceleyen Vali Kılıç’ı Bor İlçesinde Bor Kaymakam vekili Mehmet Erdem,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat karşıladı.  Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde İl Özel İdare Müdürü Ali Nebol, Sağlık İl Müdürü Yılmaz Yücel, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akaycan gibi il müdürlerinin de bulunduğu heyette, Bor Protokolü ve daire amirleri bulundu.

 

Vali Necmeddin Kılıç ve beraberindeki heyet ilk önce Bor Ziraat Odasını ziyaret etti. Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç ile görüşen Vali Kılıç, Bor İlçesinin tarımı hakkında bilgi aldı ve sorunları dinledi.

 

Bor Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Güçlü ile de makamında görüşen Vali Kılıç buradan Bor Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu ve bina hakkında bilgi aldı.

 

Bor İlçesinde son dönemde yapılan en önemli hayırsever yatırımlarından olan 24 Derslikli Onur Ekemen İlköğretim okuluna giden Vali Kılıç burada tamamlanmak üzere olan inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yıkılıp yerine yeniden okul yaptırılması planlanan Bor Zafer İlkokulu’nu da ziyaret eden Vali Kılıç buradan Bor Devlet Hastanesine geçti. Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Fatih Çelik’ten hastane hakkında bilgi alan Vali Necmeddin Kılıç hastane de hastalarla görüştü, onlarla sohbet yaptı.

 

İnşaatı devam eden yeni Bor Devlet Hastanesi inşaatında da yüklenici firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında bilgi alan ve inşaatı gezen Vali Kılıç ve beraberindeki heyet inşaatı devam eden  Bor İmam Hatip Lisesi ve Bor Aile Sağlık Merkezi inşaatı hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

 

Bor İlçesinde yatırımları inceleyen Vali Necmeddin Kılıç, Bor İlçesinin adeta bir şantiye gibi olduğunu, yapılan işlerden dolayı memnuniyetini de belirtti.

 

Mevcut Bor Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınmasından sonra eski hastane binasının nasıl değerlendirileceği  konusunun da gündeme geldiği öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim