Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu beraberinde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Garnizon Komutan Albay İbrahim  Taşkın, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel,  İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen,  İl Özel İdare Müdürü Ali Nebol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Harun Koca'nın da bulunduğu heyet ile Bor İlçesinde çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. 

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde'ye atanmasının ardından ilk ziyaretini Bor İlçesine yaptı.  Bor Kaymakamlığını ziyaret ederek Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçak'ten birifing alan Vali Peynircioğlu buradan Bor Belediyesine geçti. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  ilçe ve belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı. 

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Belediye ziyaretinin ardından Bor İlçesinde faaliyet gösteren çeşitli kurumları da ziyaret etti.  Bor Ticaret Odası, Bor Ziraat Odası, Bor Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Bor Şoförler Odasını ve Bor OSB'yi de  ziyaret ederek. Kurum ve kuruluş yöneticileri ile tanışma ve çeşitli görüş alış verişinde bulunuldu. 

Vali Ertan Peynircioğlu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından Bor Yenimahalle'deki Ahmet Kuddusi Hazretlerinin kabrini  ziyaret ederek dua etti. 

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf; Yasin BEKİŞ


 
Editör: TE Bilişim